Leotar dočekuje aktuelnog šampiona | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Leotar dočekuje aktuelnog šampiona

Izvor: KK Leotar | Datum:21.12.2019.

Meč za košarkaške sladokusce odigraće se u subotu u Trebinju kada na parket dvorane „Miloš Mrdić“ dolazi lider šampionata i aktuelni prvak BiH Široki iz Širokog brijega. Predvođeni fantastičnim Mateom Drežnjakom gosti dolaze po nove bodove, ali iz tabora Leotara najvaljuju veliku borbi i nadu da će Trebinje i dalje ostati neosvojiva tvrđava za gostujuće ekipe.

 „Kao novajlije u ligi primarni cilj nam je bio opstanak, ali smo ipak negdje u dubini duše znali da imamo kvalitet i potrebnu hemiju za nešto bolji plasman. Naravno, još je prerano pričati o bilo kakvim planovima, ali pozicija broj 4 na tabeli uoči poljednjeg kola jesenjeg dijela šampionata je rezultat na koji smo svi ponosni“  ističe Miro Vukoje, trener Leotara i dodaje da uprkos činjenici da je Široki apsolutni favorit očekuje kvalitetan i neizvjesan duel.

 „Lider na tabeli, aktuelni šampion im daje prednost, ali to se treba potvrditi i na terenu, a to u Bregovima nije lako. Siguran sam da će moji momci, uprkos problemima sa povredama, u ovaj meča ulaze sa maksimalnim motivom, a posebna naša prednost će biti publika koja u ovakvim mečevima može donijeti prevagu.  Pozivam ljubitelje košarke da nas podrže u što većem broju, a mi ćemo im se odužiti tako što ćemo ostaviti srce na terenu“ dodao je Vukoje.

Meč počinje u 19 časova u SD „Miloš Mrdić“




Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: