Ljubinjci finalisti odbojkaškog Kupa Republike Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Ljubinjci finalisti odbojkaškog Kupa Republike Srpske

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:21.12.2019.

Odbojkaši Ljubinje Bankoma finalisti su ovogodišnjeg Kupa Republike Srpske i za pobjednički pehar u ovom masovnom takmičenju igraće u nedjelju u Brčkom, u 16 časova, sa favorizovanom ekipom domaće Mladosti.

Trener Ljubinjaca Miladin Rudan organizatorima je već poslao spisak svojih igrača na kome su: Slobodan Topalović, Nemanja Pecelj, Aleksa Pecelj, Filip Lečić, Vuk Vuković, Đorđe Toholj, Nemanja Mićić, Aleksa Radić, Milijan Kovač, Matija Gordić, Marko Mičeta, Ilija Krunić, Mirko Kozić, Vladimir Krulj, Rastko Kosjerina i Milovan Vasiljević.

- Iako smo u prvenstvu vodeći na tabeli Prve lige RS, ne možemo računati na išta više od toga osim da „mladostašima“, koji su se nedavno plasirali u osminu finala Kupa CEV, pružimo što jači otpor! I to ćemo, naravno, pokušati – kaže Rudan.

Brčanska Mladost je Kup RS osvajala do sada osam puta, a Ljubinje samo jednom – 1998. godine.

U ženskom finalu, takođe u Brčkom u nedjelju – u 19 časova, sastaće se domaće ŽOK Bimal Jedinstvo i UOK Banjaluka volej.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: