Nevesinje: KBK 'Velež' održao godišnju skupštinu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nevesinje: KBK 'Velež' održao godišnju skupštinu

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:23.12.2019.

Kik boks klub „Velež“ sinoć je održao redovnu godišnju sjednicu Skupštine kluba na kojoj su usvojeni izvještaj o radu i finansijski izvještaj za prošlu godinu i predstavljen program rada ovog sportskog kolektiva za 2020. godinu. Razgovarano je i o drugim aktuelnim temama vezanim za rad kluba.

KBK „Velež“ je u 2019. godini učestvovao na više domaćih i međunarodnih takmičenja sa kojih su se članovi kluba redovno vraćali sa medaljama.

U nevesinjskom klubu posebno ističu posljednje priznanje sa 65. Izbora najboljih sportista Republike Srpske kada je njihov član Sergej Pudar uvršten među deset najperspektivnijih sportista RS.

U klubu trenira tridesetak sportista, od kojih je većina izlazila na takmičarsku scenu.

Uprava KBK „Velež“ očekuje da će njihovi sportisti biti uspješni i u narednoj godini. Prvo takmičenje u sezoni je Evropski kup u Karlovcu koji će se održati 7. februara. Pored republičkih i državnih takmičenja „Velež“ planira da u 2020. godini svoje članove pripremi i pošalje na Juniorsko svjetsko prvenstvo u Beogradu i Seniorsko svjetsko prvenstvo u Antaliji.

KBK „Velež“ se zahvalio opštini Nevesinje, preduzeću „Nevesinjeputevi“ i drugim sponzorima koji su pomagali rad kluba u 2019. godini.




Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: