Izbor sportiste Nevesinja u četvrtak, 26. decembra | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Izbor sportiste Nevesinja u četvrtak, 26. decembra

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:25.12.2019.

U organizaciji opštine Nevesinje u četvrtak, 26. decembra sa početkom u 20 časova održaće se tradicionalna manifestacija izbora najboljeg sportiste Nevesinja u 2019. godini.

Posebno formirana komisija razmatrala je prijedloge klubova, a odluka će biti saopštena na svečanosti koja će biti održana u Domu kulture „Nebojša Glogovac“. Kandidati za najboljeg sportistu Nevesinja u godini na izmaku su rukometaš Milan Šarenac, fudbaler Miljan Petković, odbojkašica Martina Šipovac, kik bokser KBV „Nevesinje“ Novica Terzić, član KMF „Nevesinje“ Miloš Prodanović i članica KBK „Velež“ i Plesnog i čitliding kluba „Lets dens“ Ivana Radić.

Za najboljeg mladog sportistu Nevesinja kandidovani su karatistkinja Nikolina Bratić, član KBK „Velež“ Sergej Pudar, rukometaš Đorđe Babić, odbojkašica Sofija Bratić, fudbaler Darko Repović i član KBV „Nevesinje“ Lazar Bovan.

Organizator je pripremio nagrade i za talentovane mlade sportiste koji su svojim radom i zalaganjem odskakali od svojih vršnjaka. Gosti svečanosti biće sportisti ponikli u nevesinjskim klubovima koji su našu opštinu ove godine promovisali u međunarodnom sportu.

U kulturno – zabavnom dijelu programa nastupiće plesna grupa Lets dens i etno grupe „Simonida“ i „Sveti Dimitrije“.

Organizator poziva predstavnike klubova, sportiste, goste i sve zainteresovane građane da prisustvuju ovoj tradicionalnoj manifestaciji sporta i zabave.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: