Gacko: Održan 'Novogodišnji turnir' u streljaštvu za pionire-poletarce | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Gacko: Održan 'Novogodišnji turnir' u streljaštvu za pionire-poletarce

Izvor: Radio Gacko | Foto: Radio Gacko | Datum:28.12.2019.

Prvi put u Gacku u gradskoj streljani, 26.12.2019. god. u organizaciji SK „Mladost“ je održan „Novogodišnji turnir“ za pionire poletarce u disciplini serijska vazdušna puška, na kome su učestvovali najmlađi i novoupisani strijelci kluba.

Prilikom proglašenja najboljih pionira na turniru dodjeljene su trenerke za pobjednike a ostalim poletarcima klubske majice te svim takmičarima kluba su dodijeljeni klubski kalendari, olovke i rokovnici (blokovi) a dodijeljene su i stimulacije po bodovnim listama postignutih rezultata starijim takmičarima za sezonu 2018 godine.

Takmičenje i druženje strijelaca je proteklo u vedroj atmosveri i dobrom raspoloženju a poklone svim takmičarima je dodijelio predsjednik kluba Dragan Jeremić. Prisustvovalo je tridesetak takmičara i desetak roditelja i članova uprave kluba a strijelci koji nisu bili na dodjeli mogu preuzeti svoje stimulacije i poklone na blagajni u streljani kod sekretara kluba.

Predsjednik je čestitao svim prisutnim Božićne i Novogodišnje praznike te strijelcima postignute rezultate u protekloj sezoni. Posebno je naglasio osvojene rekorde pištoljaša pojedinačno i ekipno na prvenstvu BiH u Zetri u Sarajevu na elektronske mete i zaželio još bolje rezultate u narednoj sezoni.

Rezultati „Novogodišnjeg turnira“:

Mj. Gojko Manojlović sa pogođenih 143 kruga
Mj. Dimitrije Rajković sa 138 kr.
Mj. Ivan Pojužina sa 127 kr.
Kod pionirka je najbolja bila Andrea Kovačević slijede Jana Pištalo i Vasilija Tomić.

U streljačkom klubu posebno ističu odličan rezultat koji je postigao najmlađi član Mihajlo Tomić (2013) od 95 kr.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: