Nevesinjske odbojkašice ostavile lijep utisak u Novom Sadu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nevesinjske odbojkašice ostavile lijep utisak u Novom Sadu

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:31.12.2019.

Pionirke Odbojkaškog kluba „Velež“ učestvovale su na Novogodišnjem festivalu odbojke u Novom Sadu i još jednom pokazale da je ovo jedna od najtalentovanijih generacija u regionu. Nevesinjke su odigrale pet mečeva u kojima su zabilježile četiri pobjede i jedan poraz.

Žrijeb ih je smjestio u grupu sa Partizanom i Novim Sadom. Sa prvakom Srbije su se hrabro nosile, osvojile prvi set, ali su na kraju ipak pretrpjele jedini poraz. Beogradska ekipa je potom glatko savladala ostale rivale i osvojila turnir sa jednim izgubljenim setom.

Odbojkašice Veleža su ostale mečeve riješile u svoju korist. Savladale su Novi Sad, a potom u novoformiranoj grupi Brezovicu, Crnjanski i Partizan iz Sremskih Karlovaca. Ostale žal što su morale igrati sa Partizanom u ranoj fazi takmičenja, tako da ih je ovaj poraz udaljio od borbe za najviši plasman.

Nakon briljantnih nastupa u Pionirskoj ligi Republike Srpske odbojkašice Veleža su pokazale da posjeduju kvalitet i u širim okvirima. Dostojno su predstavljale svoj klub, Nevesinje i Hercegovinu, ali i stekle dragocjeno iskustvo koje će im poslužiti u takmičenju za naslov prvaka Republike Srpske.




Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: