Memorijal 'Mišo Tamindžija': Kafe RIO u finalu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Memorijal 'Mišo Tamindžija': Kafe RIO u finalu

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:03.01.2020.

Prvi finalista 27. Memorijalnog turnira „Mišo Tamindžija“ u konkurenciji seniora je Kafe RIO. Prošlogodišnji finalista i OD Dodra odigrali su tehnički dotjeranu utakmicu koja je zadovoljila ljubitelje malog fudbala u Sportskoj dvorani „Nevesinjka“. Kafe RIO je u prvom poluvremenu stekao veliku prednost od tri gola. Dodra je sredinom drugog poluvremena smanjila rezultat i imala još nekoliko prilika, ali nedovoljno za rezultatsku neizvjesnost. Kafe RIO u finalu čeka pobjednika susreta Kafe EKS - WWIN Nevesinje.

Pionirsko polufinale bilo je vatreno. Restoran Milenijum je uz podršku publike poveo sa 2:0 i činilo se da je blizu finala. Ipak, bilećki sastav Aleksić komerc je upornom i požrtvovanom igrom uspio da izjednači, a u samom finišu i da potpuno preokrene rezultat. Za pionirsku titulu boriće se sa pobjednikom susreta Pab DOWN TOWN Gacko – TR Kilavci.

Prvi finalista u konkurenciji pjetlića je Sportska akademija Mali most. Nevesinjski sastav MDM je pružio žilav otpor, ali nije uspio da priredi iznenađenje. Mostarci u finalu igraju sa boljim iz susreta Mesara Vukša Bileća – Komision Stefi. 

REZULTATI – pjetlići : SA Mali most – M D M (1:0 Rebac, 2:0 Rebac), pioniri: Aleksić komerc Bileća – Restoran Milenijum 3:2, seniori: Kafe RIO – OD Dodra 3:1.

 

KAFE RIO – OD DODRA 3:1 (3:0)

 

Sportska dvorana „Nevesinjka“. Gledalaca: 400. Sudije: Skočajić, Zurovac. Strijelci: 1:0 Bajović, 2:0 Bajović, 3:0 Kahvedžić, 3:1 Kovačević.

Kafe RIO:  Rašović, Radovanović, S. Grahovac, Šarenac, Savić, Bajović, Božović, B. Grahovac, Kahvedžić.

OD DODRA: Dabarčić, Danilović, Šešlija, Andrić, Kovačević, Kajević, Zečević, Vuković, Radović.

 

 

ALEKSIĆ KOMERC- RESTORAN MILENIJUM 3:2 (0:1)

 

Sportska dvorana „Nevesinjka“. Gledalaca: 350. Sudije: Zurovac, Šmrkić. Strijelci: 0:1 Prodanović, 0:2 Prodanović, 1:2 Vujović, 2:2 Vujović, 3:2 Puhalo.

ALEKSIĆ KOMERC: Denda, Milošević, Puhalo, Vujović, Radović, Vučković, Kešeljević.

RESTORAN MILENIJUM: Adžić, Prodanović, Andrijašević, Radojičić, Milošević, Manjak, Okuka, Savić.

 

Petak, 3. januar

17:00 Mesara Vukša Bileća – Komision Stefi (pjetlići) – ½

17:30 Kafe KING – Loko portal Trebinje (veterani) – ½

18:30 Autošestovac Bileća – Kafe KLUB (juniori)  – ½

19:15 WWIN Nevesinje – GBO Trebinje (veterani) – ½



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: