Gacko: Završen Božićni turnir - pobijedila humanost | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Gacko: Završen Božićni turnir - pobijedila humanost

Izvor: Radio Gacko | Foto: Radio Gacko | Datum:09.01.2020.

Završen je sedmi Humanitarni božićni turnir u Gacku. I mada su pobjednici važni, učesnicima je značajnije što su svojom igrom donijeli radost za Božić za deset porodica. One će dobiti novčanu čestitku za veliki praznik.


U malom fudbalu je, kao i prošle godine, najbolja bila ekipa Vatrogasne jedinice Gacko, dok je u basketu pobijedio tim Pab Dauntaun.

Vladimir Vulović iz Kulturno-sportskog centra je naglasio da ovaj turnir raste, da iz godine u godinu okuplja sve više ekipa.

„Samo u malom fudbalu smo imali 28 ekipa, dok ih je u basketu bilo sedam. Ukupno je prikupljeno 2 hiljade i 30 maraka i taj novac ćemo podijeliti na jednake dijelove za desetak najugroženijih porodica sa područja Gacka, kako bi predstojeće praznike proveli kako zaslužuju“, rekao je Vulović.

Organizatori, Crveni krst opštine Gacko i Kulturno-sportski centar su učesnicima i prijateljima turnira podelili zahvalnice, a program su nastupom upotpunili polaznici Dječijeg vrtića.





Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: