"Hercegovina" obezbjedila jesenju titulu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

"Hercegovina" obezbjedila jesenju titulu

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:26.11.2015.
U prvoj utakmici 10.kola Prve rukometne lige RS  Hercegovina je sinoć u Banjaluci savladala ekipu „ Golić Šarić“ rezultatom 26:23. Sa ovom pobjedom nevesinjska ekipa je kolo prije kraja obezbijedila jesenju titulu.

Nevesinjci su vodili od početka do kraja, ali  do pobjede nisu došli lako. Uporni domaćini nisu dozvoljavali lideru opuštanje sve do  samog finiša. Briljantnu partiju pružio je golman  Jovo Budović koji je imao čak 18 odbrana. Najefikasniji u redovima Hercegovine bio je Nemanja Ivanović sa šest golova. Dragović i Čabrilo su se po četiri puta upisali u strijelce, a Draganić, Kovačević i Buha su po tri puta zatresli mrežu Banjolučana.

Nevesinjci su od početka prvenstva zabilježili svih devet pobjeda i ako trijufuju i u posljednjem kolu ispisaće novu stranicu istorije prvoligaškog rukometa u Republici Srpskoj. Rival će biti neugodna Drina koja je veliki dužnik nevesinjskom sastavu iz proteklih sezona. Nema sumnje da će to biti prava rukometna poslastica u Nevesinju na zatvaranju prvog dijela sezone.

Vrh tabele:

 

1.Hercegovina           27

2. Mladost                 18 (-1)

3. Drina                     15 (-2)

4. Lokomotiva           15


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: