Zoran Ivanović pobjednik Svetosavskog turnira u Bileći | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Zoran Ivanović pobjednik Svetosavskog turnira u Bileći

Izvor: Opština Bileća | Foto: Opština Bileća | Datum:25.01.2020.

Kuglaški klub „Hercegovac“ iz Bileće u ime Savindana - krsne slave opštine i crkve organizovao je Svetosavski turnir u kuglanju.

Prvo mjesto osvojio je Zoran Ivanović sa oborenih 537 čunjeva iz  KK „Hercegovac.“ Drugo mjesto pripalo je Ivanu Krešiću iz KK „Zrinjski“ Mostar sa oborena 522 čunja, dok je treće mjesto zauzeo Goran Bošnjak iz KK „Zrinjski“ Mostar  sa 496 oborenih čunjeva.

„Već petu godinu u nizu Kuglaški klub Hercegovac organizuje svetosavski turnir i na taj način želimo da uveličamo slavu grada. Ove godine imamo impozantan broj učesnika što nas raduje, jer Bileća voli kuglanje i pored uslova koje naša kuglana nudi. Odziv takmičara i broj kuglaša u Bileći govori da ovaj sport zaslužuje bolje uslove, tako da ćemo se u narednom periodu sa ljudim iz kluba i opštine boriti za bolje uslove ovog sporta u Bileći“, istakao je predsjednik KK „Hercegovac“ kluba Željko Samardžić.

Kuglaški klub „Hercegovac“ godinama niže uspjehe u domaćem prvenstvu i pored loših uslova kuglane u Bileći. Klub u sklopu Doma kulture koristi tehnološki zastarjelu dvostaznu kuglanu koja ne ispunjava uslove za odigravanje utakmica.

Na svetosavskom turniru koji je trajao dva dana  učestvovalo je tridesetak kuglaša iz Trebinja, Gacka, Mostara i Bileće.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: