Izviđač poražen u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Izviđač poražen u Trebinju

Izvor: www.izvidjac.com | Foto: www.izvidjac.com | Datum:04.02.2020.

Rukometaši Izviđač Central osiguranje u pripremnoj utakmici, koji su odigrali u Trebinju, poraženi su od RK Leotara rezultatom 38:32, poluvrijeme 22:16.

Ekipa  Izviđača doputovala je u Trebinje bez nekoliko prvotimaca sa ciljem da pruži priliku nekim mlađim rukometašima. Trener Toni Čolina je iskoristio utakmicu u Trebinju da isproba i uigra neke taktičke varijante, stavljajući naglasak na brzoj igri, s brzom tranzicijom. Napad je dosta dobro funkcionisao, ali u obrani je dosta „štekalo“.

Prva četvrtina utakmice protekla je u pravoj „golijadi“, golovi su padali kao na traci, tako da je u 15. minuti bio 12:11 za domaće rukometaše. Od 15. do 26. minute, faktički, riješilo se pitanje pobjednika jer su rukometaši Leotara, serijom 7:2, došli do šest golova viška s kojim je na kraju utakmica i ozavršili.

U drugom dijelu igralo igralo se ravnopravnije, s tim da su „Skauti“ u nekoliko navrata stigli na dva gola zaostatka. Posljednji put rukometaši Izviđača stigli su na dva gola zaostatka u 56. minuti (33:31), ali dalje od toga nisu mogli. Naime, u posljednje 3-4 minute ponovno su domaći, serijom 5:1, otišli na šest golova prednosti s kojom su i okončali utakmicu.

RK Leotar – RK Izviđač Central osiguranje 38:32 (22:16)

Trebinje, Sportska dvorana Miloš Mrdić, gledaoca 100.

RK Leotar: Savović, Radović, Stojanović, Veraja, Draganović 6, Orbović, Miličević 9, Nikolić 2, Ninković 1, Janković 3, Parežanin 2, Srdanović 2, Uljarević 3, Bugarinović 5, Komenović 4, Abramović 1. Trener: Darko Tavrić.

RK Izviđač CO: Herceg, Mandić (11 obrana), Vukšić 6, D. Alilović 4, Kos 5, Jozinović 6, Šoljić 1, I. Pavlović 3, Maretić 2, Buntić, Lukenda 4, M. Alilović, F. Pavlović 1, Bubalo, Mišetić. Trener: Toni Čolina.

Isključenja: Leotar 6 minuta, Izviđač CO 6 minuta.. Sedmerci: Leotar 2/2, Izviđač CO 3/2.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: