Fudbaleri Sutjeske okončali jesenju polusezonu u sredini tabele | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Fudbaleri Sutjeske okončali jesenju polusezonu u sredini tabele

Izvor: foca24.info | Foto: foca24.info | Datum:03.12.2015.

Fudbaleri Sutjeske nalaze se na zasluženom odmoru. Fočaci su okončali jesenju polusezonu u prvoligaškom karavanu RS u sredini tabele na šestoj poziciji. Ostvarili si izabranici Miljana Radanovića šest pobjeda, isto toliko puta su poraženi, dok su četiri meča odigrali neriješeno, osvojena su 22 boda uz gol razliku 18:15. Sve kad se sabere solidan je to učinak ali u klubu smatraju da je moglo i bolje.

FK-Sutjeska-610x325– Naš cilj pred start prvenstva je bio da se plasiramo u grupu timova koja bi u završnici šampionata trebali igrati u plej ofu. Kako trenutno stvari stoje na zimsku pauzu smo otišli sa solidnom zalihom bodova i mjestom koje bi nam na proljeće garantovalo učešće u borbi za prvaka. S obzirom na sve okolnosti koje su nas pratile uradili smo dosta i da nije bilo slabih rezultata u tri poslednja kola naš plasman bi bio mnogo bolji. Treba istaći da smo na domaćem terenu igrali dva puta neriješeno a jednom izgubili, isto je bilo i na gostovanjim pa smo i tu ostvarili polovičan uspjeh. Kada se sve sumira trenutni plasman i šesta pozicija su naša realnost – istističe Miljan Radanović trener Sutjeske.

Igrači će odmarati do polovine januara, kada je planirano da se krene sa pripremama. Uprava je zajedno sa stručnim štabom napravila analizu jeselje polusezone. Trener Radanović i njegovi pomoćnici su dobili podršku ali i obavezu da klub na proljeće ostane u gornjem dijelu tabele i igra u doigravanju za najviši plasman.

– Kao što je poznato naš klub se orjentisao na vlastiti igrački kadar. U Sutjesci igraju samo tri igrača koji nisu ponikla u našim redovima. Cilj je da svi fudbaleri iz prvog dijela prvenstva ostanu na okupu ali planiramo da angažujemo i par kvalitetnih pojačanja. Sa takvim igračkim kadrom sigurno bi i ostvarili sve planove. Imamo solidan raspored, u šest kola prije plej ofa domaćini smo Slobodi iz Mrkonjić Grada, Krupi i Šamačkom Borcu a gostujemo kod Tekstilca, Maladosti iz Velike Obarske i Slobode iz Novog Grada. Imamo vrlo dobru Upravu koja nam daje odličnu podršku i uz kvalitetno odrađene pripreme vjerujemo u uspješno proljeće – zaključio je Radanović.

Slaviša Vukašinović


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: