Rukometaši Hercegovine sa premijerligašima bruse formu za nastavak prvenstva | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Rukometaši Hercegovine sa premijerligašima bruse formu za nastavak prvenstva

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:11.02.2020.

U okviru priprema na proljećni dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske rukometaši Hercegovine ove sedmice odigraće dvije jake kontrolne utakmice sa premijerligaškim ekipama. Sutra (srijeda, 20 časova) gost u Sportskoj dvorani „Nevesinjka“ biće trebinjski Leotar, a u subotu, 15. februara (15 časova) nevesinjski prvoligaš odmjeriće snage sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva. Iako su utakmice prijateljskog karaktera jačina rivala daje motiv Nevesinjcima za ozbiljan pristup i izgaranje na terenu. I nevesinjska publika se poželjela rukometa, tako da treba očekivati ispunjene tribine.

Drugi dio sezone u Prvoj ligi RS počinje 7. marta. Zimsku pauzu Hercegovina je zajedno sa Derventom provela na vrhu tabele i treba očekivati veliku borbu ove dvije ekipe za šampionsku titulu. Priliku vrebalu i ORK Borac, Bijeljina i Mladost tako da će rukometno proljeće biti veoma zanimljivo.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: