Odličan nastup plivača Leotara na Mimoza Kupu u Herceg Novom - Miloš i Helena osvajači medalja | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Odličan nastup plivača Leotara na Mimoza Kupu u Herceg Novom - Miloš i Helena osvajači medalja

Izvor: PVK Leotar | Datum:16.02.2020.

Članovi Plivačkog vaterpolo kluba „Leotar“, učestvovali su na 25. Montenegro Mimoza Kupu i 16. Otvorenom prvenstvu Crne Gore koje se održavalo u Herceg Novom 15 – 16.02.2020. godine.

Takmičenje je organizovano u zatvorenom bazenu Mediteranskog centra-Igalo, dužine 25 metara sa 8 staza i odvijalo se u dvije kategorije, kategorija "A" je apsolutna, a kategorija "B" su dječaci rođeni 2005. i mlađi, a djevojčice rođene 2007. i mlađe.

Učešće je uzelo 25 plivačkih klubova sa 225 takmičara od čega je 133 u muškoj i 92 u ženskoj konkurenciji. Klubovi učesnicu su: 8 plivačkih klubova iz Albanije, 1 klub iz Hrvatske, 7 klubova sa Kosova, 1 klub iz Poljske, 4 kluba iz Crne Gore, 1 kluba iz Slovenije, 1 klub iz Srbije, 1 klub iz Bosne i Hercegovine i 1 klub iz Republike Srpske.

PVK Leotar predstavljalo je šest plivača: Miloš Ćeranić, Veljko Jovanović, Vuk Varaga, Lara Pujić i Helena Jovanović.

Plivači plivačkog vaterpolo kluba „ Leotar “, ostvarili su zapažene rezultate osvojivši četiri medalje, od čega je jedna srebrna i tri bronzane.

Srebrnu medalju osvojila je Helena Jovanović u disciplini 200 metara leđno.
Bronzane medalje osvojili su : Miloš Ćeranić u disciplinama 50 metara delfin i 50 metara leđno i Helena Jovanović u disicplini 50 metara slobodno


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: