Veterani KK 'Leotar' osvojili 3. mjesto u Čajetini | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Veterani KK 'Leotar' osvojili 3. mjesto u Čajetini

Izvor: Herceg tv | Datum:18.02.2020.

Proteklog vikenda u Sportskom centru Čajetina je po 6. put organizovan Sretenjski turnir košarkaša veterana koji je okupio brojne legende igre pod obručima. Veterani su se takmičili u dvije kategorije: 35+ i 45+.

Trebinjci već tradicionalno nastupaju na ovom turniru i ostvaruju zapažene rezultate. Tako je bilo i ovaj put kada su Veterani KK "Leotar" u kategoriji 35+ u izuzetno jakoj konkurenciji, osvojili treće mjesto. Nakon poraza od domaćina turnira i pobjede nad ekipom Nikšića, Trebinjci su za bronzu bili bolji od Tuzlaka (50:44). Za Veterane KK "Leotar" su natupili: Aćim Buđen, Veselin Berdović, Miodrag Grujičić, Saša Mateničarski, Nikola Dumanović, Nikola Topalović, Saša Tepavčević, Srđan Ivezić i Predrag Bačko. Kapiten ekipe je bio Duško Marković a trener Petar Marić.

Nagrade najboljima su uručili organizator Aleksandar Pavlović i poznati užički majstor pod obručima Vladislav Dragojlović, legende čajetinskog Zlatibora Želimir Džambić i Strajin Nedović, trener Miodrag Dimitrijević i sjajni glumac i košarkaš Milorad Kapor.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: