Pomoć višegradskim sportistima | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Pomoć višegradskim sportistima

Izvor: SRNA | Foto: Sport DC | Datum:26.02.2020.

Na području opštine Višegrad za finansiranje sporta biće izdvojeno 379.000 KM u ovoj godini, rekao je Srni načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević. Đurević je istakao da će za sportske organizacije biti izdvojeno 260.000 KM, 96.000 KM za Sportsku ustanovu "Drina" i 23.000 KM za sportske manifestacije.

On je naveo da je planirano finansiranje 11 sportskih organizacija, među kojima su fudbalski, odbojkaški, košarkaški, karate, rukometni, veslački, šahovski, streljački, brazilski džiju džicu klubovi i planinarsko sportsko društvo.

Đurević je istakao da je uz pomoć preduzeća "Hidroelektrane na Drini" rekonstruisana sportska dvorana u kojoj je zamijenjen parket i da će u narednom periodu biti rekonstruisani mokri čvorovi.

"U blizini gradskog stadiona izgrađen je sportski teren za mali fudbal sa vještačkom travom, koji će omogućiti fudbalerima bolje uslove za rad, a u isto vrijeme teren će moći da koriste i rekreativci", dodao je Đurević.

U Višegradu postoje uslovi za održavanje sportskih kampova, na kojima učestvuje veliki broj mladih sportista.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: