PK „We dance“ Gacko: Plesom do Srebra! | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

PK „We dance“ Gacko: Plesom do Srebra!

Izvor: Opština Gacko | Datum:23.12.2015.
Sa Evropskog prvenstva u Berlinu, u Gacko su se vratile srebrne djevojke PK „We dance“. One su se na proteklom prestižnom Beach Cup 2015 prvenstvu, koje se održalo 19. decembra u Tropical Island Resortu, izborile za srebrnu medalju, našaviši se tako između dvije plesne grupe iz Berlina.

PK We dance naslovnaMeđu 5000 učesnika iz različitih država, Belgije, Slovenije, Češke, Švedske, Danske i još mnogih drugih, ove djevojke su se izdvojile svojim plesnim koracima i posebnim nastupom koji je, sudeći po ocjenama žirija, oduševio Evropu.

„Naše koreografije su svaka priča za sebe. Volimo kada imamo temu, kada glumimo kroz plesne pokrete, kada se uživimo u priču“, rekla je koreografkinja, Maja Kosović.

„Ove godine smo unaprijedili mnoge stvari koje se tiču vizuelnog dijela. Naime, pored sjajnih kostima, imali smo i profesionalnu šminku koja je bila u skladu sa temom, tako da je efekat bio očaravajući“, dodala je koreografkinja, Emilija Stojanović.

Prvenstvo je organizovano u najvećem vještačkom resortu u Evropi, zvanom Tropical Island Resort. „Još uvijek nismo svjesni uspjeha koji smo postigli, sve je bilo kao u bajci. Nakon takmičenja i napornog dana, opustili smo se na plaži među palmama i kupali u bazenu. Jedno nezaboravno iskustvo“, rekla je članica grupe, Isidora Ćalasan.

PK We dance 7PK „We dance“ se zahvaljuje svojim generalnim sponzorima, Opštini Gacko, prije svega načelniku, Milanu Radmiloviću kao i RiTe Gacko, koja je omogućila prevoz na ovo prestižno prvenstvo. „Zahvaljujemo se i svim ostalim sponzorima, koji su svojim finansijskim udjelom omogućili da se ostvari ovaj uspjeh“.

PK We dance 12I ove godine njihov mukotrpan rad i trud da stignu do cilja imao je za rezultat osvajanje pehara, koji su donijele u naš grad i time nas učinile ponosnim. Hvala im na tome!


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: