Skupština FK "Velež" podržala upravu kluba | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Skupština FK "Velež" podržala upravu kluba

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:26.12.2015.
U Velikoj sali SO Nevesinje sinoć je održana Skupština Fudbalskog kluba „Velež“. Na početku sjednice minutom ćutanja odata je počast nedavno preminulom Arslanu Derviškadiću, dugogodišnjem igraču i članu uprave nevesinjskog kluba.

Članovi Skupštine  jednoglasno su  prihvatili izvještaj o radu kluba u 2015. godini, a podržali su planove uprave za naredni period.  Kao prioriteti su navedeni obezbjeđenje uslova za rad kluba, rad sa mlađim selekcijama  i stvaranje tima za povratak u viši rang takmičenja.

Pored uređenja stadiona i starih klupskih prostorija koji su završeni  jesenas, uprava  za narednu godinu planira rekonstrukciju tribina i podstavljanje stolica, te izgradnju pomoćnog terena. U planu je i izgradnja novih klupskih prostorija.

Kako je naglašeno, rukovodstvo Veleža će pokušati da što više sredstava obezbijedi od sponzora i prijatelja kluba i kroz kandidaturu projekata u nadležnim ministarstvima i fudbalskim asocijacijama.

Skupština je usvojila i novi Statut FK „Velež“, a za sportskog direktora kluba imenovala je Tomislava Stajića.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: