Foča: Večeras četvrtfinalni mečevi Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Foča: Večeras četvrtfinalni mečevi Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Izvor: foca24.info | Foto: foca24.info | Datum:27.12.2015.

 U Gradskoj dvorani u Foči sinoć je završeno takmičenje u grupama ekipa koje nastupaju na Novogodišnjem turniru u malom fudbalu.

mali fudbalSZTR „Čančar“ savladao je ekipu „David sport“ rezultatom 3:2. Oba gola za „David sport“ postigao je Vladan Danilović, dok su za SZTR „Čančar“ poentirali Dragoslav Vlaški i dva puta Nedeljko Vuković. Ekipa „Kolorada“ savladala je „Falkon“ rezultatom 4:1. Jedini gol za „Falkon“ postigao je Dejan Elez, dok su za „Kolorado“ strijelci bili Aleksandar Ivanovič, Ognjen Simović, Ognjen Pljevaljčić i Danko Davidović.

U trećem susretu „Balzam Frape“ savladao je „David Sport“ rezultatom 4:3. Pobjedu „Balzam Frapeu“ donijeli su Njegoš Vukadinović, Dejan Drakul, Nemanja Mandić i Dejan Simović, dok su golove za „David Sport“ postigli Vladan Danilović, Bojan Lazarević i Petar Perišić.

U četvrtom susretu „Kolorado“ je savladao ekipu SZTR „Čančar“ sa 5:4. Za pobjedničku ekipu po dva gola postigli su Aleksandar Ivanović i Ognjen Pljevaljčić, te jedan Danko Davidović. Četiri gola za ekipu SZTR „Čančar“ postigli su Zlatko Vojvodić, Miloš Čančar, Nedeljko Vuković i Miroslav Dunjić.

Nakon odigrane grupne faze u Grupi „A“ prva je ekipa Restoran „Devetka“ sa devet bodova, druga je Parfimerija „Mićević“ sa šest, a treća „Foča 24 info“ sa tri boda. Posljednje su „Plužine“ bez bodova. U grupi „B“ po devet bodova imaju ekipe „Kolorado“ i „Balzam Frape“. Potom slijede „David Sport“ i „Falkon“ sa po četiri boda, dok je zadnja ekipa SZTR „Čančar“ koja ima tri boda i završila je takmičenje na Novogodišnjem turniru u malom fudbalu.

Večeras se igraju četvrtfinalni mečevi. Od 18,00 časova sastaju se Restoran „Devetka“ i „Falkon“. U 18,50 časova na parket će izaći ekipe Parfimerija „Mićević“ i „David Sport“, dok će od 19,40 snage odmjeriti „Foča 24 info“ i „Balzam Frape“. Posljednji susret za večeras, u kojem se sastaju „Plužine“ i „Kolorado“, igra se od 20,30 časova.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: