BOŽIĆNI TURNIR: Veče radosti nevesinjskih ekipa | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

BOŽIĆNI TURNIR: Veče radosti nevesinjskih ekipa

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:06.01.2016.

Pretposljednje veče na Memorijalnom turniru „Mišo Tamindžija“ donijelo je radost nevesinjskim ekipama. Dragstor kod Milana je trijumfovao u konkurenciji pionira, dramatično finale juniora pripalo je Frizerskom salonu FIKS, a Restoran Nevesinje se plasirao u veliko finale. Uzbuđenja je bilo na pretek, a publika je opet do posljednjeg mjesta ispunila Sportsku dvoranu. Sjećanja na neka stara vremena i prve turnire izazvali su članovi trebinjske ekipe „Majstori“ koji su došli u Nevesinje da isprate završnicu turnira.

Restoran NEVESINJE

U velikom finalu seniora koje se tradicionalno igra na Badnje veče sastaju se Restoran Nevesinje i trebinjski Bemiks. Nevesinjci su večeras u polufinalu savladali Tvins Unikredit banku ubjedljivim rezultatom 5:1. Posao su završili u prvom poluvremenu kada su stekli visokih 4:0. Trebinjci su pritiskali čitavo drugo poluvrijeme, ali sem počasnog gola nisu uspjeli da se rezultatski primaknu rivalu. Utakmicu je uz sitne čarke obilježio Radmilović sa tri gola.

Juniorsko finale je bilo više nego dramatično. Frizerski salon FIKS je maestralno odigrao prvo poluvrijeme, stekao ubjedljivo vođstvo 3:0 i još promašio niz prilika. U nastavku Hrupjela je zaigrala sigurnije i malo po malo stizala prednost. Dva minuta prije kraja Trebinjci su poravnali rezultat i bilo je jasno da će pobjednika odlučivati penali. Nakon maratonske serije penala FIKS je ipak odbranio prošlogodišnju titulu.

Frizerski salon FIKS

 

Epitet najvećih junaka večeri pripao je pionirima ekipe Dragstor Kod Milana. Nevesinjci su nadigrali velikog favorita mostarsku Lokomotivu i zasluženo se okitili titulom šampiona.

Turnir se završava sutra naveče velikim finalom seniora. Po završetku ove utakmice organizatori će pobjednicima u svim kategorijama uručiti nagrade. Finalisti u konkurencijama pjetlića, pionirai juniora dobiće i medalje.

U poluvremenu finalne utakmice Organizacioni odbor turnira priređuje nagradnu igru za gledaoce sa robnim i novčanim nagradama. Učestvuju svi gledaoci sa plaćenim ulaznicama.


 RESTORAN NEVESINJE - TVINS UNIKREDIT BANKA    5:1 (4:0)

 Sportska dvorana „Nevesinjka“.Gledalaca: 500. Sudije: Vukasović, Šiljegović. Strijelci: 1:0 Radmilović, 2:0 Mulaahmetović, 3:0 Radmilović, 4:0 Bratić, 4:1 Vico, 5:1Radmilović.

Restoran NEVESINJE: Romović, Vučetić, Pudar, Gutić, Bratić, Bulajić, Radmilović, Mulaahmetović, Trutina.

TVINS Unikredit banka: Perišić, Sa.Andrić,Sr.Andrić, Vico, Džudža, Miladinović, Šutalo, Gobović, Ćurić, Rudakijević.

 

 

 FRIZERSKI SALON FIKS – HRUPJELA   3:3 ( pen. 8:7)

Sportska dvorana „Nevesinjka“. Gledalaca: 350. Sudije: Vukasović ,Šiljegović. Strijelci: 1:0 Milivojević, 2:0 Mrkajić, 3:0 Stajić, 3:1Milić, 3:2 Đurić, 3:3 Mrkajić.

 

FIKS: Šipovac, Milivojević, Radović, Pantić, Avdalović, Mrkajić, Stajić, Kalajdžić.

HRUPJELA: Radović, Milić, Medan, Ateljević, Ljubibratić, Mrkajić, Paranos, Anđelić, Đurić.

 DRAGSTOR KOD MILANA – LOKOMOTIVA MOSTAR   3:1

Sportska dvorana „Nevesinjka“. Gledalaca: 200. Sudije: Skočajić, Šmrkić. Strijelci: 1:0 V.Savić, 1:1 Muraspahić, 2:1 Radmilović, 3:1 Repović.

 

DRAGSTOR KOD MILANA: Ivanišević, V.Savić, Radmilović, Đurović, Spajić, Manigoda, Repović, L.Savić, Lazović.

LOKOMOTIVA: Bubalo, Habibija, Zekić, Muraspahić, Bečić, Stanić, Jelovac.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: