Završen Memorijal "Mišo Tamindžija": Titula Bemiksu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Završen Memorijal "Mišo Tamindžija": Titula Bemiksu

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:07.01.2016.
Nakon dvadesetak takmičarskih dana i 78 odigranih  utakmica  u Nevesinju je završen 23. Memorijalni turnir u malom fudbalu „Mišo Tamindžija“. Glavne nagrade otišle su u Trebinje i Nevesinje.

U konkurenciji seniora veliki prelazni pehar je osvojila  ekipa  Bemiksa koja je finalu savladala Restoran Nevesinje rezultatom 5:4. U jednom od boljih finala odigranih u posljednjoj deceniji nadmetali su se sve sami reprezentativci koji su zadovoljili ukuse objektivne nevesinjske publike.

Osvajaču trofeja je pripala novčana nagrada od 3.000 KM, veliki prelazni pehar i pehar u trajno vlasništvo, a Nevesinjci su dobili utješnu nagradu od 1.000 KM.

 Za najboljeg igrača turnira proglašen je Miloš Bratić iz ekipe Restoran Nevesinje. Sa sedam postignutih golova najefikasniji strijelac je Dejan Džudža iz Tvins Unikredit banke.

Po završetku finalne utakmice upriličena je svečana dodjela pehara, medalja, diploma i novčanih nagrada u svim kategorijama. Podsjećamo pobjednik u najmlađoj konkurenciji je Mesara Rog. Među pionirima se  istakao Dragstor kod Milana, a kod juniora je najviše pokazao  Frizerski salon Fiks

Ukupan nagradni fond  ovogodišnjeg turnira iznosio je oko 7.000 KM.

 BEMIKS – RESTORAN NEVESINJE   5:4 (1:2)

 Sportska dvorana „Nevesinjka“. Gledalaca: 530. Sudije: Vukasović, Šiljegović. Strijelci: 0:1 Bratić, 0:2 Bratić, 1:2 Grcić, 2:2 Suton,3:2 Grcić, 3:3 Vučetić, 4:3 Šunjić, 5:3 Kahvedžić, 5:4 Prodanović.

 BEMIKS: Papović, Kahvedžić, Belović, Cimirot, Čečur, Suton,Jelačić, Bodiroga, Grcić, Aladžić, Šunjić.

Restoran NEVESINJE: Romović, Vučetić, Pudar, Gutić, Bratić, Bulajić, Radmilović, Mulaahmetović, Trutina.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: