Novi projekat u najavi - Centar za socijalni rad Trebinje u promociji pozitivnih vrijednosti | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Novi projekat u najavi - Centar za socijalni rad Trebinje u promociji pozitivnih vrijednosti

Izvor: Herceg TV | Datum:04.06.2020.

Forum mladih, u saradnji sa Centrom za socijalni rad Trebinje realizuje projekat promovisanja pozitivnih vrijednosti kojim će, u zasebnim aktivnostima, biti uključene lokalne navijačke grupe fudbalskih klubova “Partizan” i ”Crvena Zvezda”.


S tim u vezi, u prostrorijama Centra za socijalni rad Trebinje u odvojenim sastancima, potpisani su Memorandumi o saradnji, s namjerom stvaranja uslova za saradnju u oblastima od zajedničkog interesa za grad Trebinje.
Cilj je da ovim Memorandumima Centar za socijalni rad uspostavi saradnju sa ovim navijačkim grupama, te da se realizuju aktivnosti u različitim oblastima.
U planu je da se mladi članovi “Grobara” i “Delija” zasebno uključe u niz događaja koji promovišu pozitivne načine podrške svojim klubovima i lokalnoj zajednici, te kroz različite aktivnosti pokažu neki novi, drugačiji način na koji se mogu “baviti” klubom.
Potpisnici Memoranduma kažu da je dosadašnja saradnja ova dva udruženja sa Forumom mladih i Centrom za socijalni rad bila na izuzetno visokom nivou, te da su u prethodnom periodu, u zasebnim akcijama, realizovali niz različitih aktivnosti koje su za cilj imale pomoć lokalnoj zajednici, te su tako organizovali ekološke akcije, uređenja igrališta i stadiona u Trebinju, a za naredni period najavljuju i prve konkretne aktivnosti novog projekta, koje će koristiti svim građanima Trebinja.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: