Mladi Hercegovci na smotri Partizanovih talenata (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Mladi Hercegovci na smotri Partizanovih talenata (FOTO)

Izvor: Etrebinje | Foto: Etrebinje | Datum:14.06.2020.

Ovog vikenda se u Arilju (Srbija) održala sada već tradicionalna manifestacija "CRNO-BELI DAN" u organizaciji FK Partizan Beograd, FK Vranić Arilje i FK Budućnost Arilje.

Na ovoj manifestaciji, na poziv gore navedenih klubova, učestvovala su i četiri dječaka FK LeoStars iz Trebinja rođeni 2008. i 2012. godine, kao i dvojica dječaka iz FK Hercegovac Bileća rođeni 2008. godine.

Ovi dječaci su već u prethodnom periodu boravili na pripremama FK Partizan, gdje su u potpunosti zadovoljili kriterijume koji su se od njih tražili. U jednom veoma lijepom i veselom druženju, dječaci su na terenima FK Budućnosti imali prilike da odrade trening i odigraju po 2 utakmice, a sve pod budnim okom trenera iz FK Partizan.

U svečanom programu prisutnima se obratio i dobrodošlicu poželio domaćin manifestacije trener Radovan Vranić, inače trener mladog fudbalera Partizana Filipa Stevanovića za kojeg se interesuju mnogi evropski klubovi, a koji je potekao iz njegove akademije OFK Vranić. U svečanom dijelu, prisutnima se takođe obratio i sve pozdravio nekadašnji igrač Partizana i reprezentativac eks-Jugoslavije Aleksandar Trifunović. Generaciju 2008. godište je vodio nekadašnji as Partizana Slađan Šćepović koji nije krio oduševljenje talentom kojim raspolažu ovi dječaci.

Trener FK LeoStars iz Trebinja i skaut Partizana za BiH, Igor Joksimović u kratkoj izjavi za naš portal je rekao, da je ovo samo još jedan dokaz kvalitetnog rada sa djecom i saradnje izmedju dva kluba koja će se nastaviti i u narednom periodu.

Na manifestaciji u Arilju su učestvovali: Pavle Ljubenko (2008), Igor Spaić (2008), Aleksa Denda (2008), Aleksandar Vujović (2008), Andrija Mučibabić (2012) i Aljoša Sekulović (2012).

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: