Otkazan turnir u basketu 3x3 Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Otkazan turnir u basketu 3x3 Trebinje

Izvor: organizator "3x3 Trebinje" | Datum:21.07.2020.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije primorani smo otkaziti turnir u basketu čije je održavanje bilo planirano od 30. jula do 2. avgusta u Gradskom parku.


Četvrti 3x3 je trebalo okupiti više od 120 basketaša i preko 1000 gledalaca, pa ga uz poštovanje epidemioloških mjera, nije moguće održati.
Iz tog razloga ove godine nećemo biti u prilici da uživamo uz sjajne ekipe iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i neke od vrhunskih basketaša koji prije nisu bili u prilici da posjete naš grad. Opet smo imali maksimalan broj prijavljenih ekipa u juniorskoj kategoriji! To nas raduje jer smo uspjeli da mladima prenesemo ljubav koju imamo prema ovoj igri! Zajedničkim snagama smo napravili najkvalitetniji juniorski turnir u regiji, na šta smo najviše ponosni!
Ovom prilikom se zahvaljujemo Gradu Trebinje i sponzorima koji su opet namjeravali podržati našu priču, zatim medijima, volonterima i svim entuzijastima koji nam daju vjetar u leđa! Za 4 godine smo uradili više nego što smo planirali!

Link sa prošlogodišnjeg turnira:

Gradski park će 2021. i narednih godina, biti rezervisan za sve one koji vole 3x3 ali sada moramo pokazati maksimalnu odgovornost i briniti o sebi i drugima.
2021. bićemo još bolji.
Sportski pozdrav #BudimoOdgovorni


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: