U novu sezonu sa velikim kadrovskim promjenama | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

U novu sezonu sa velikim kadrovskim promjenama

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:03.08.2020.

Sa velikim kadrovskim promjenama rukometaši „Leotara“ ulaze u narednu premijerligašku sezonu, u odnosu na prošlu godinu ekipu je napustilo  devet igrača, a tim su za sada pojačala četiri nova rukometaša.

Dres „Leotara“ u narednoj sezoni neće nositi Uljarević, Srdanović, Draganić, Miličević, Nikolić, Radović, Bugarinović, Abramović i Jankovića, svi redom igrači sa velikom minutažom i zapaženim učinkom na terenu.

Njihov nedostatak će pokušati nadomjestiti - ponajbolji centralni bek Premijer lige BiH Mladen Tomić, koji dolazi iz „Gračanice“, iskusni golman Sidik Omerović, bivši golman „Slobode“ iz Tuzle, Miloš Cmiljanović, dojučerašnje krilo „Iskre“ iz Bugojna, te bek „Zrinjskog“ Nikola Ivanović.

Kako nezvanično saznajemo, u klubu su planirali angažovanje još jednog igrača, ali kao posebnu vrijednost ističu produžetak saradnje sa igračima koji su ponikli u Leotaru: oporavljenom Milojeviću, Ninkoviću, Komnenoviću, Savoviću i Iniću, koji će uz mlade igrače Ratkovića, Grka, Parežanina i ostali činiti okosnicu Rukometnog kluba „Leotar“.

„Velika je neizvjesnost vladala hoćemo li se uopšte takmičiti u Premijer ligi a sve s obzirom na veliku finansijsku krizu u društvu, ali kada se sve to, na naše zadovoljstvo, riješilo, možemo se posvetiti upornom i marljivom radu“, kaže Dragiša Koraćević, prvi pomoćnik Darka Tavrića.

Darko Tavrić, trener trebinjske ekipe, za srijedu je zakazao početak priprema, kada će se znati i imena eventualnih protivnika.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: