ŽOK Gacko - Bod vrijedan prvog mjesta | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

ŽOK Gacko - Bod vrijedan prvog mjesta

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:06.02.2016.

Sinoć je u solidno popunjenoj sali brčanske Gimnazije odigran derbi susret 13-og kola Premijer lige BiH za odbojkašice između dvije trenutno najbolje ekipe, domaćeg Bimal Jedinstva i ekipe Gacka. Publika je mogla da uživa u izuzetno zanimljivoj i dramatičnoj predstavi koju su priredile igračice oba sastava.

Tokom prva tri seta viđena je velika borba i dramatična završnica u kojima je jedna lopta rešavala pobjednika seta. Prvi set su domaće odbojkašice riješile u svoju korist rezultatom 26:24, da bi zatim naredna dva seta dobile odbojkašice Gacka, oba rezultatom 24:26 i time stigle do vođstva 1:2 u setovima. Ipak, nakon toga gačankama je ponestalo snage i energije da meč privedu kraju i upišu i 13-u uzastopnu pobjedu što su domaće igračice iskoristile i četvrti set riješile u svoju korist sa ubjedljivih 25:11. I u petom setu su brčanke bile uspješnije i osvojile ga rezultatom 15:10, za konačnih 3:2.

Odbojkašice Gacka i pored velike borbe, truda i htijenja su poražene ali i pored toga se vraćaju izuzetno zadovoljne sa teškog gostovanja. Porazom 3:2 Gacko je osvojilo 1 bod i time se zadržalo na čelu premijerligaške tabele sa 37 osvojenih bodova, dok brčanke zauzimaju drugo mjesto sa 35 osvojenih bodova.

U naredna dva kola gačanke će pred svojom publikom ugostiti Bosnu iz Kalesije i ekipu BL Voleja.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: