Košarkašice Mladosti osvojile drugo mjesto na Basket kupu Ilidža 2015 | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Košarkašice Mladosti osvojile drugo mjesto na Basket kupu Ilidža 2015

Datum:07.04.2015.

Košarkašice Mladosti iz Gacka bile su veoma uspješne na međunarodnom košarkaškom turniru koji je održan na Ilidži. Turnir je organizovala opština Ilidža zajedno sa lokalnim košarkaškim klubom Impuls. Ekipa iz Hercegovine takmičila se u grupi timova do 16 godina. Radilo se o veoma jakom turniru, a osvojeno drugo mjesto predstavlja veliki uspjeh. U grupi je bilo pet timova i to: Stražišće iz Kranja (Slovenija), Željezničar iz Sarajeva, Konjic, Jahorina sa Pala i Mladost iz GackZKK MLadost (slika sa Ilid e)a.

Mladost iz Gacka je u prvoj fazi porazila Konjic i Jahorinu sa Pala, dok je zabilježila poraze od Stražišća i Željezničara. U polufinalnom nadmetanju Mladost se opet sastala sa popularnim „Željom“. Ovog puta ishod je bio drugačiji, pošto je zabilježena pobjeda. U velikom finalu zabilježen je poraz od slovenačkog kluba, pa je na kraju Mladost osvojila drugo mjesto, što predstavlja ogroman uspjeh.Turnir je protekao u fer i korektnoj borbi svih ekipa učesnica. Pehar i medalje za osvojeno drugo mjesto uručio je zamjenik načelnika opštine Ilidža, Denis Muhović.

Ekipa Mladosti koja je osvojila srebrenu medalju na Basket kupu Ilidža 2015: Bojana Dostinić, Vanja Todorović, Sandra Janjić, Marija Bjelogrlić, Kristina Šupić, Dejana Kandić, Nikolina Milović, Milijana Kovačević, Kristina Vučetić, Sandra Divljan, Milica Đokić, Sara Kandić i Milica Zelenović, trener Mićan Adžić i pomoćni trener  Dejan Aćimović.


Izvor: Opština Gacko


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: