Mladi fudbaleri Leo Starsa na pripremama sa Partizanom | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Mladi fudbaleri Leo Starsa na pripremama sa Partizanom

Datum:24.08.2020.

Za mlade hercegovačke fudbalere ni pandemija Kovid-19 nije bila prepreka da i ove godine nekolicina njih se pojavi na Kopaoniku kako bi svoje umjeće pokazali na pripremama sa FK.Partizan, gdje su sa svojim vršnjacima 2008. i 2009. godište, trenirali 8 dana i odigrali nekoliko utakmica. U 2008. godištu, Pavle Ljubenko, Arsenije Milićević, Igor Spaić, Aleksa Denda, Aleksandar Vujović, dok je 2009. predstavljao Marko Barzut.

Za vrijeme osmodnevnog boravka na Kopaoniku, dječaci su opet ispunili očekivanja i opravdali poziv. U razgovoru sa skautom FK Partizan za područje BiH Igorom Joksimovićem i bivšim igračem ovog kluba smo dobili informaciju da su momci opravdali njegova i očekivanja trenera iz FK.Partizan, te da će u budućnosti opet dobijati šansu da svojim kontinuiranim radom zavrijede da jednog dana obuku dres ovog velikog kluba.

Ovo je svakako još jedan dokaz kvalitetnog rada  sa ovom djecom kao i da se upornost i rad uvijek isplati. Dječaci su na Kopaoniku imali jutarnje i popodnevne trening-utakmice, a sve pod budnim okom i dirigentskom palicom trenera FK Partizan Slađana Šćepovića kao i Radovana Vranića iz Arilja skauta Partizana čiju fudbalsku školu OFK.Vranić je pohađao i sadašnji mladi as crno-belih Filip Stevanović.

Po povratku sa priprema, dječaci su bili puni pozitivnih utisaka svjesni da je čast i privilegija boraviti na pripremama sa tako velikim klubom. Kažu  da su treninzi  bili kvalitetni i naporni,ali i da su to uspješno savladavali i dokazali da je budućnost pred njima. Rad i trud uvijek nađu put, pa ko zna, možda i među njima raste i stasava neki Filip Stevanović.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: