SK „Mladost“ Gacko: Prvo kolo Premijer lige | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

SK „Mladost“ Gacko: Prvo kolo Premijer lige

Datum:15.02.2016.
Strijelci Mladosti su juče učestvovali na prvom kolu Premijer lige BiH u seniorskoj konkurenciji u disciplinama vazdušna puška i pištolj, koje je održano u Visokom. S obzirom da su, kako kažu, ostali bez nekih odličnih strijelaca iz prethodnog perioda, koji odlaze iz Gacka na dalje školovanje, zadovoljni su postignutim rezultatima podmlađenih ekipa.

Drugo kolo Lige kadeta i juniora Lige BIH 2Seniori, vazdušna puška, osvojili su mjesto, sa pogođenih 1.720,9 krugova, a nastupili su u sastavu: Dušan Krstojević 583,1 krugova, Milovan Vuković 570,6 krugova, Branislav Bošković 567,2 krugova i Milan Papović 524,1 krugova.

Seniorke, vazdušna puška, osvojile su 4 mjesto sa pogođenih 1.153,7 krugova, a nastupili su u sastavu: Jelica Vuković 592,8 krugova, Maja Skoko 382,9 krugova, Dajana Krstojević 378 krugova i Ivana Lažetić 377,4 krugova.

Seniori, vazdušni pištolj, osvojili su 4 mjesto sa pogođenih 1.602 kruga, a nastupili su u sastavu: Momir Vuković 543 kruga, Božidar Tepavčević 538 krugova i Nikola Bajčetić 521 krug.

Plasmani naših ekipa su ostvareni u konkurenciji najboljih ekipa i strijelaca iz svih klubova BiH i ne znače mnogo, jer će se dosta mijenjati tokom 5 kola do kraja ovogodišnje lige.

Naredni vikend Gacko je domaćin prvog kola lige BiH, za kadete i juniore, regionalno i tu očekuju bolje takmičarske rezultate i plasmane.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: