RK 'Leotar' poražen od RK 'Sloga' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

RK 'Leotar' poražen od RK 'Sloga'

Izvor: Herceg tv | Datum:13.09.2020.

Rukometaši Sloge plasirali su se u finale Kupa Republike Srpske pošto su u dramatičnom polufinalu savladali Leotar sa 30:29.

Na minut i 15 sekundi prije kraja Trebinjci su kod 29:29 imali čist zicer, ali je šut Marka Komnenovića zaustavio golman Milutin Bogdanović. U sljedećem napadu Vladimir Stanković je šestim golom donio trijumf svom timu, a gosti u posljednjem napadu nisu uspjeli doći do izjednačenja. Gotovo cijeli meč vodili su rukometaši Sloge u nekoliko navrata i sa pet golova razlike u njihovim redovima najefikasniji bio je Marko Perović sa devet pogodaka. Kod Leotara najefikasniji sa osam golova bio je Aleksandar Milojević. 

Predsjednik Rukometnog saveza BiH Marinko Umičević čestitao je rukometašima Leotara na dobroj igri i otpporu, te se posebno zahvalio gradonačelniku Trebinja Mirku Ćuriću, koji je spasao ovaj klub i omogućio mu da i u ovoj sezoni zaigra u Premijer ligi.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: