Počela četvrta sezona 'Škole sporta' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Počela četvrta sezona 'Škole sporta'

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:19.09.2020.

U Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ danas je održan prvi trening u okviru četvrte sezone „Škole sporta“, u koju je ove školske godine za sada prijavljeno oko 70 mališana od pet do deset godina.

Organizator je SD „Leotar“, a sve će biti organizovano u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“, zbog nemogućnosti korišćenja fiskulturnih sala u trebinjskim osnovnim školama.

„Obezbijeđena su nedjeljno tri termna, a i ove godine, djeca će imati mogućnost besplatnog treniranja pod nadzorom profesora fizičkog vaspitanja i fizioterapeuta. Po drugi put, u saradnji sa Javnom ustanovom "Naša radost" treninzima će se priključiti i najstarija predškolska grupa, od pet do šest godina. Grupe će biti formirane poštujući preporučene epidemiološke mjere“, potvrdio je za Radio Trebinje Velibor Brnjoš, direktor Sportskog društva „Leotar“.

Iz „Škole sporta“ pozivaju roditelje da upišu svu zainteresovanu djecu da kvalitetno provedu i četvrtu godinu rada sa raznim sadržajima koju su im pripremili.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: