Nagrada Trebinja: 70 trkača na auto-slalomu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nagrada Trebinja: 70 trkača na auto-slalomu

Izvor: HERCEG TV | Datum:19.09.2020.

Auto-moto klub ”LEOTAR” iz Trebinja organizuje danas auto-slalom trku „Nagrada Trebinja 2020“. Sportska manifestacija se održava na stazi ”Istočna obilaznica Gučina”, preciznije između dva kružna toka.

Na današnjem slalom u Trebinju učestvuje 70 takmičara iz zemalja okruženja, ukupno se voze 2 treninga i 3 vožnje, od kojih se dvije bolje računaju za plasman. Takmičenje se boduje za: – CEZ-šampionat, Šampionat Bosne i Hercegovine (SAMSBIH) i Otvoreno prvenstvo Republike Srpske (SAMSRS). Organizatori i pored pandemije zadovoljni su odzivom kako vozača tako i publike.

Među vozačima danas i dvije dame, staza u Trebinju kažu i njihove kolege odlično pripremljena ali tehnički zahtjevna.

I ove godine pored Auto-moto saveza Republike Srpske u organizaciji Nagrade Trebinja učestvovao je i Grad Trebinje. Gradonačelnik navija, logično, za domaće trkače, neka pobjedi najbolji, ali ne bi bilo zgorega da je i Trebinjac.

Sudeći prema izjavi koju je dao medijima i prvi čovjek Trebinja kada to uslovi dozvole ljubitelj je brze vožnje i auto trka.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: