Veležov košarkaški talenat Uroš Grahovac potpisao ugovor sa Zvezdom | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Veležov košarkaški talenat Uroš Grahovac potpisao ugovor sa Zvezdom

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:24.09.2020.

Mladi košarkaški talenat iz Nevesinja Uroš Grahovac potpisao je danas višegodišnji stipendijski ugovor sa Crvenom Zvezdom. San svakog igrača sa ovih naših prostora je da zaigra u Zvezdi ili Partizanu, a pioniru Omladinskog košarkaškog kluba „Velež“ ta želja ispunila se već u 13. godini.

− Ovo je velika čast za mene, moju porodicu i klub u kojem sam ponikao.Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje − rekao je Grahovac koji će se uključiti u rad omladinskih selekcija Zvezde.

Pažnju beogradskog sportskog velikana Uroš je privukao prošle godine na turniru u Brčkom kada su članovi Veležove pretpionirske selekcije u konkurenciji šest ekipa zauzeli drugo mjesto. U finalu su poraženi od Zvezde, a najbolji strijelac turnira bio je upravo talentovani Nevesinjac.

Omladinski košarkaški klub «Velež» može se pohvaliti sa činjenicom da su dva dječaka ponikla u njihovom sportskom kolektivu obukla dres najtrofejnijih srpskih klubova. Podsjećamo, Nikola Radovanović je prošle godine potpisao ugovor sa Partizanom.

To je potvrda da je Nevesinje nepresušni rasadnik košarkaških talenata, ali i kvalitetnog rada u OKK «Velež».


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: