Diana jača od hladnoće | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Diana jača od hladnoće

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:28.09.2020.

Diana Kovač, članica Atletskog kluba “Leotar” ostvarila je odličan nastup na Prvenstvu RS na Sokocu, gdje je oborila lični rekord u skoku u vis za seniorke od 165 centimetara.

Ovaj uspjeh Diana je upotpunila u troskoku gdje je osvojila drugo mjesto. Bol u ruci koji je bio tolikog intenziteta da nije mogla da završi takmičenje, spriječio je Ninu Zurovac da, nakon drugog mjesta u bacanju diska za seniore ponovi sličan uspjeh i u bacanju koplja.

Vrijedan rezultat ostvarila je Anastasija Janjić koja je osvojila treće mjesto u trci na 100 metara. Čitavu, lijepu priču članova “Leotara” upotpunila je štafeta 4x100 metara za žene u seniorskoj konkurenciju, gdje su prvakinje R.S. u dominantnom stilu postale Andrea Dobranić, Anastasija Janjić, Diana Kovač i Sandra Rosandić.

“Pet medalja, od čega po dvije zlatne i srebrene i jedna bronzana su samo nastavak naše odlične serije. Idemo, naravno, dalje, i polako se stabilizujemo u vrhu atletike RS I BiH”, kaže Vesna Zurovac, predsjednik Atletskog kluba “Leotar”.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: