Trebinjski atletičari uspješni na prvenstvu RS | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Trebinjski atletičari uspješni na prvenstvu RS

Izvor: RADIO TREBINJE | Datum:12.10.2020.

Na prvenstvu Republike Srpske za starije pionire i pionirke u atletici koje je održano Trebinju,  AK "Trebinje" osvojio je  11, a AK "Leotar" sedam medalja.

Starije pionirke AK Trebinje osvojile su dvije zlatne i to Sara Tomić, na 1000 metara i Katarina Filipović u bacanju kugle, četiri srebrne Katarina Filipović u bacanju koplja, Ivona Jakšić u bacanju kugle, Lana Lojović u skoku u vis i štafeta 4x100 metara, kao i dvije bronzane Katarina Čabrilo u skoku u vis i Emilija Pikić u skoku u dalj.

Stariji pioniri ovog kluba osvojili su srebro u štafeti 4x100 metara, a bronzu u osvojili Nikola Pajić na 800 metara i Jovan Stanimirović u skoku u vis.

Starija pionirka AK "Leotar" Anastasija Janjić osvojila je prvo mjesto u trci na 100 metara prepone i srebro na 100 metara. Kristina Dolina bila je srebrna u trci na 100 metara prepone i bronzana na 300 metara, dok je štafeta 4x100 bila treća.

Kod starijih pionira Leotara Bojan Dolina osvojio je drugo mjesto u bacanju kugle, a Simeon Kljakić bio je treći u trci na 1.500 metara.

Takmičenje je održano pod pokroviteljstvom grada Trebinja, uz tehničku organizaciju AK "Leotar", AK "Trebinje", u saradnji sa Sportskim društvom "Leotar“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: