Gačanke savladale Derventu i ovjerile prvo mjesto na tabeli | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Gačanke savladale Derventu i ovjerile prvo mjesto na tabeli

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:29.02.2016.

U predposlednjem kolu regularnog dijela Premijer lige BiH odbojkašice Gacka su pred svojom publikom, kako se i očekivalo, ubjedljivo savladale ekipu Dervente rezultatom 3:0 (25:12, 25:21, 25:11).


Domaća ekipa bila je apsolutni favorit u ovom susretu što je u potpunosti i opravdala tokom cijelog meča. Gačanke su dominirale tokom susreta i pokazale zašto su trenutno najbolja ekipa u domaćem takmičenju. Jedino su u drugom setu gošće iz Dervente pružile nešto značajniji otpor, ali ni u tom periodu igre kombinovani sastav Gacka nije dozvolio iznenađenje.

Ovom ubjedljivom pobjedom ekipa Gacka je kolo prije kraja i matematički obezbijedila lidersku poziciju u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a u poslednjem kolu gostovaće trenutno druplasiranoj ekipi Kule Gradačac. Kolo prije kraja jasno je da će gačanke u četvrtfinalu plej-ofa igrati ponovo sa ekipom Dervente, koja će prvenstvo završiti na osmoj poziciji.

Primač servisa gačanki Katarina Popović u izjavi za Herceg TV rekla je da su gačanke lagano riješile meč u svoju korist i potpuno zasluženo obezbijedile prvo mjesto na tabeli.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: