KK 'Leotar' u narednu uspješnu sezonu u bojama 'Banjalučkog piva' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

KK 'Leotar' u narednu uspješnu sezonu u bojama 'Banjalučkog piva'

Izvor: KK Leotar | Datum:20.11.2020.

Banjalučka pivara je potpisala ugovor o saradnji sa sportskim kolektivom KK „Leotar“ i pružila im punu podršku u realizaciji njihovih sportskih ciljeva, tako da će ovaj klub „krasiti boje“ novog brenda Banjalučke pivare „Banjalučkog piva“.


„Nastojimo da budemo kompanija koja pruža podršku cjelokupnoj društvenoj zajednici, širom Republike Srpske, u oblastima sporta, kulture, muzike i različitih vrsta projekata od značaja za razvoj i unapređenje tih oblasti. Drago nam je što smo u mogućnosti da pružimo podršku, veoma uspješnom, sportskom klubu iz Hercegovine poput KK „Leotar“. Nadamo se da će Klub, uz našu podršku i u bojama našeg "Banjalučkog piva", nastaviti da niže uspjehe i promoviše sport Republike Srpske i van granica naše zemlje,“ izjavio je Dejan Čato, direktor marketinga Banjalučke pivare.


KK “Leotar” je osnovan 1974. godine i jedan je od najuspješnijih sportskih kolektiva, sa zapaženim sportskim rezultatima u svim takmičarskim selekcijama. Osnovni cilj za tekuću sezonu je obezbjeđenje statusa premijerligaša i u narednom periodu, sa njihovim domaćim igračima.
„Veoma smo zahvalni kompaniji Banjalučkoj pivari koja je, u ovoj veoma teškoj godini, u kojoj se mnogi sportski klubovi bore za golu egzistenciju i opstanak, prepoznala naš klub kao nekoga koga vrijedi podržati u borbi za nastavak svog bitisanja i učešće u renomiranom takmičenju, kakva je „Premijer“ liga BiH u košarci. Njihova podrška nam je od velikog značaja i potrudićemo se da svojim rezultatima opravdamo njihova očekivanja,“ izjavio je Aleksandar Vujić, predsjednik KK „Leotar“ Trebinje.

Predjednik Uprave
Aleksandar Vujić


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: