RK „Leotar“ protiv ekipe iz Visokog - Prenos na Herceg RTV | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

RK „Leotar“ protiv ekipe iz Visokog - Prenos na Herceg RTV

Izvor: RK Leotar | Foto: RK Leotar | Datum:21.12.2020.

U posljednjem XV kolu jesenjeg dijela Premijer lige BiH sastajemo se sa ekipom Bosne iz Visokog. Navikli smo da nam u goste Bosna dolazi iz samog vrha BH rukometa, ali ovoga puta poslije nešto lošijeg otvaranja sezone, naš sljedeći protivnik se nalazi u nezavidnoj 14 poziciji. Znamo da ova utakmica neće biti laka, obzirom da zadnjih nekoliko kola Bosna igra sve bolje i sigurno će  doći da se nadigrava.


U kratkom periodu smo odigrali dosta teških utakmica, ali imaćemo snage, volje i želje  da još jednom, u našoj dvorani, prikažemo dobru partiju koja će nas dovesti do novih bodova. Ne treba naglašavati da svi želimo da pobjedom okončamo kalendarsku godinu i učvrstimo se na sredini tabele najkvalitentije lige u BiH

Utakmica počinje u 18 časova uz direktan prenos na HERCEG TV, gdje možete da nas pratite. Ujedno vas pozivamo da se priključite humanitarnoj akciji za Marka Vučkovića, kutija gdje možete dati svoj prilog nalaziće se u Sport caffe u dvorani, istoga dana kada se igra utakmica u vremenu od 12-21h.


Mi smo tim.. LEOOO!!!

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: