ŽOK Gacko ubjedljivo do polufinala plej of-a za šampiona BiH | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

ŽOK Gacko ubjedljivo do polufinala plej of-a za šampiona BiH

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:19.03.2016.

Ekipa ŽOK Gacko juče i danas gostovala je u Derventi, istoimenoj ekipi, u okviru četvrtfinala plej of-a za šampiona Bosne i Hercegovine za odbojkašice.

Rasporedom je bilo predviđeno da se ovog vikenda igraju prve utakmice u četvrtfinalnoj seriji dok bi druga i eventualno treća utakmica se igrale sledećeg vikenda, ali dvije ekipe složile su se da zbog smanjenja troškova oba susreta odigraju u Derventi, u petak i subotu. U petak u prvom susretu u kojem je domaćin bila ekipa Dervente gošće iz Gacka slavile su sa ubjedljivih 0:3 (13:25, 11:25, 18:25). Danas je odigran i drugi susret u kojem je Gacko bilo nominalni domaćin i ponovo su gačanke ubjedljivo slavile sa 3:0 (25:14, 25:18, 25:13).

Gacko je tokom oba susreta pokazalo znatno bolju igru, i djevojke iz Hercegovine u potpunosti su opravdale ulogu apsolutnog favorita u četvrtfinalnom duelu. Sa ove dvije pobjede gačanke su se plasirale u polufinale plej-ofa gdje ih očekuje bolji iz susreta BL Volej - ŽOK Modriča. Banjalučanke i modričanke prvi susret igraju večeras u Modriči, dok će druga i eventualno treća utakmica biti odigrane sledećeg vikenda u Banja Luci a pobjednika će susreti sa gačanka očekivati 1 ili 2 drugog aprila u Modriči ili Banja Luci odnosno 8 ili 9 aprila u Gacku.

Odbojkašice Gacka sada očekuje kratki predah od takmičarskih utakmica, koji će sigurno iskoristiti da se što bolje pripreme za polufinalne duele.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: