Darko Tavrić i naredne dvije sezone u Leotaru! | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Darko Tavrić i naredne dvije sezone u Leotaru!

Datum:22.03.2021.

Kada je u decembru 2018 godine, kao relativno mlad trener došao u naš klub, neki su tada možda i sumljali da smo napravili lošu procjenu. Vrijeme je najbolji sudija, koje je pokazalo da smo donijeli ispravnu odluku, jer je Darko u potpunosti opravdao povjerenje koje mu je Leotar ukazao. Stečeno znanje u radu sa priznatim trenerskim imenima u Srbiji, stalno usavršavanje, strpljiv rad, posvećenost i odlična komunikacija sa svima u klubu i oko njega, donijeli su rezultate sa kojima smo jako zadovoljni. Kao dokaz svega navedenog, došao je poziv Darku u stručni štab reprezentacije Srbije, gdje je postao asistent selektora Tonija Djerone, na šta smo posebno ponosni. Treba istaći da je Darko Tavrić prije svega dobar čovjek i neko koga su igrači i članovi stručnog štaba prihvatili kao prvog medju jednakima. Darko je po majci Trebinjac, stoga je logično da Leotar bude njegova prva opcija i naredne dvije sezone
Nastavljamo zajedno sigurni da ovaj klub uz dobro zdravlje svih, mnogo rada i odricanja, a uz nastavak podrške Grada Trebinja, sponzora, naših vjernih navijača i svih prijatelja kluba, čeka lijepa i uspješna budućnost.

Mi smo tim.. Leooo!!!


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: