U Gacku održano regionalno takmičenje osnovaca u fudbalu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

U Gacku održano regionalno takmičenje osnovaca u fudbalu

Izvor: Opština Gacko | Datum:12.04.2016.

U okviru Malih olimpijskih igara, proteklog vikenda je u Gacku održano regionalno takmičenje osnovnih škola u malom fudbalu za dječake i djevojčice.

U muškoj konkurenciji učestvovale su ekipe osnovnih škola iz Gacka, Foče, Berkovića, Kalinovika, Trebinja, Ljubinja i Bileće.

Veliki broj neizvjesnih utakmica i emocija nakon pobjeda, obilježile su prelijep sportski dan u Gacku. Naspram toga, zadovoljstvo organizatora i nastavnika fizičkog vaspitanja je još veće, što dodatno opravdava značaj i postojanje Malih olimpijskih igara Republike Srpske.

U muškoj konkurenciji najbolje su bile ekipe:
–JU OŠ „Sveti Sava“ Gacko, prvo mjesto;
–JU OŠ „Veselin Masleša“ Foča, drugo mjesto;
–JU OŠ „Njegoš“ Berkovići, treće mjesto;

Za najboljeg golmana na takmičenju proglašen je Sergej Bjelogrlić iz osnovne škole „Sveti Sava“ Gacko. Najbolji strijelac je bio Vaso Vuković iz osnovne škole „Veselin Masleša“ Foča, a najbolji igrač je Stefan Delić iz osnovne škole „Sveti Sava“ Gacko.

U konkurenciji djevojčica učestvovale su samo dvije ekipe: JU OŠ „Sveti Sava“ Gacko i JU OŠ „Ljutica Bogdan“ Kalinovik.

U međusobnom duelu bila je bolja ekipa gačanki i tako su postale regionalni prvak.
U ženskoj konkurenciji za najboljeg golmana proglašena je Olja Bozalo iz osnovne škole „Ljutica Bogdan“ iz Kalinovika. Najbolji strijelac je bila Jelena Fržović iz osnovne škole „Sveti Sava“ iz Gacka. Najbolja igračica je Gordana Bilanović takođe iz osnovne škole „Sveti Sava“ iz Gacka.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: