Dijana i Marko među najboljim | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Dijana i Marko među najboljim

Izvor: HERCEG SPORT | Datum:19.04.2021.

Ono što je u proteklom periodu najavljivano kao zajednički projekat Atletskih saveza Srbije i RS, ovih dana je krenulo i u realizaciju.

U Baru, u Crnoj gori, u toku su zajedničke pripreme atletičara iz Republike Srpske i Srbije a među najboljim je i dvoje Trebinjaca, Dijana Kovač iz Atletskog kluba Leotar i Marko Šuković iz Atletskog kluba Trebinje. Oni su, odličnim rezultatima iz proteklih godina itekako zaslužili ovaj poziv i pripreme i spadaju među najbolje mlade atletičare RS.

Ovako su, za hercegsport komentarisali pripreme i treninge.

„Pripreme teku jako dobro, radimo sa odličnom grupom trenera i skakača u vis. Zadovoljni smo uslovima i treninzima. Očekujemo da će nam ove pripreme pomoći da  ostvarimo što bolje rezultate ove sezone“, priča nam Marko Šuković koji je u skoku u vis već se svrstao u najbolje takmičare na ovim prostorima.

Zajedničke pripreme su rezultat dogovora između čelnih ljudi Atletskog saveza Republike Srpske i Srpskog atletskog saveza. Među najboljim je i Dijana Kovač iz Leotara.

„Utisci su odlični,radim sa sa izvanrednim trenerom iz Beograda iz Crvene Zvezde.Radimo po grupama,razmjenjujemo savjete,učimo jedni od drugih,upoznajemo drugačiji tip rada i što je najbitnije stičemo prijateljstva za čitav život.Očekujem da će mi ove pripreme biti velika pomoć za državna i republička takmičenja,ali nadam se i za neka veća“, kaže Dijana.

Pripreme reprezentativaca Srbije u Ulcinju i Baru na programu su od 16. do 30. aprila.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: