Ćurić poželio Nikolini Milić uspjeh na pripremama za Evropskom prvenstvu i Olimpijskim igrama | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Ćurić poželio Nikolini Milić uspjeh na pripremama za Evropskom prvenstvu i Olimpijskim igrama

Izvor: Grad Trebinje | Datum:11.05.2021.

Gradonačelnik Mirko Ćurić upriličio je prijem za košarkašicu Nikolinu Milić, koja je sa „Avenidom“ osvojila špansku ligu i drugo mjesto u Evroligi.

Ćurić je rekao da je ponosan šo je naša sugrađanka veoma uspješna i što svojim nastupima na španskoj i evropskoj sceni doprinosi i promociji svog grada.

„Kad neko mlađi vidi ovako uspješne sportiste to i njega podstakne da bude još bolji, da trenira, da se usavršava i da postane šampion kao Nikolina“, naveo je Ćurić.

On je istakao da je Nikolina primjer uspješnog sportiste i da će u Gradu uvijek imati podršku.

Košarkašica Nikolina Milić, koja je ponikla u ŽKK „Trebinje 03“, današnjem „Leotaru 03“, rekla je da će nakon nekoliko dana odmora u Trebinju nastaviti sa pripremama sa reprezentacijom Srbije.

„Sada idemo na Zlatibor, gdje ćemo se pripremati za dva velika takmičenja – Evropsko prvenstvo u Valensiji i Olimpijske igre u Tokiju“, dodala je Nikolina.

Ona se zahvalila Ćuriću na prijemu i rekla je ponosna što ima priliku da predstavlja Trebinje na ovako velikim takmičenjima.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: