Dvanaest medalja za trebinjski klub borilačkih sportova | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Dvanaest medalja za trebinjski klub borilačkih sportova

Izvor: Radio Trebinje | Datum:16.05.2016.

U Budvi je juče održan karate turnir pod nazivom „Budva open“ 2016 na kome je učestovalo oko 350 učesnika iz 19 klubova, a članovi Kluba borilačkih sportova Trebinje su osvojili 12 medalja od toga 1 zlatnu 3 srebrene i 8 bronzanih.

Zlatnu medalju je osvojila Ivana Cvijetić pionirka u kategoriji do 40 kilograma. Srebrene medalje pripali su Andrei Aleksić pionirka u katama, Ani Milidrag juniorka u borbama preko 59 kilograma i Vladimir Vulić nade u borbama preko 50 kilograma. Vrijedan uspjeh osvajanjem bronzanih medalja ostvarili su Katarina Aleksić u katama za poletarce, Miroslav Bošković u katama za poletrace, Uroš Sarić u katama za pionire, Jana Vujović borbe pionirke do 35 , Aleksa Vuletić i Miloš Dangubić u borbama pioniri preko 45 kilograma, Dejan Šarenac pionir u borbama do 40 kilograma, Stanko Tegarić u borbama pionir do 30 kilograma. Iduće sedmice članovi Kluba borilačkih sportova nastupaju na Dunav Kupu u Novom Sadu. Klub borilačkih sportova Trebinje je na turniru u Budvi nastupio sa 24 takmičara koji nisu prethodnog dana bili na prvenstvu Bosne i Hercegovine u Bugojnu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: