Расто Спаић и Александар Бошњак на Балканијади | Херцег Телевизија Требиње

Спорт - Херцеговина

Расто Спаић и Александар Бошњак на Балканијади

Извор: Радио Требиње | Датум:16.05.2016.

Растко Спаић и Александар Бошњак, чланови Клуба борилачких спортова Требиње, остварили су одличан резултат на изборном такмичењу у каратеу за млађе узрасне категорије које је одржано јуче у организацији Карате савеза Босне и Херцеговине.

На такмичењу за пионире и наде на коме је учестовало 90 клубова са преко 800 такмичара Растко Спаић је освојио сребрену медаљу у категорији 2005. годиште до 40 килограма, док је бронзану медаљу у категорији преко 45 килограма 2005. годиште освојио Александар Бошњак.

Они су овим резултатом изборили право наступа на Балканском првенству, које ће крајем маја бити одржано у Београду.

КБС Требиње је наступио са 11 такмичара и био веома запажен. „Оба наша освајача медаља су имала по 6 побједа до освајања медаља, што говори о масовности али и квалитету такмичења. У првих 10 наступа нисмо имали ни један пораз тако да је и већина наших спортиста који нису освојили медаљу имала и по 3 побједе“, каже тренер Клуба борилачких спортова Радомир Милић.


Категорија: Херцеговина

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: