Turnir odbojke pod nazivom ''Sunrise beach volley tour 2021'' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Turnir odbojke pod nazivom ''Sunrise beach volley tour 2021''

Izvor: Sunrise beach volley tour | Datum:18.06.2021.

Ovog ljeta u našoj Hercegovini će se održati turnir odbojke pod nazivom “Sunrise beach volley tour 2021” i to 17. I 18.jula u Trebinju, a 31.jula i 1.avgusta u Gacku.


“Turnir koji će biti organizovan u pet gradova RS, ,,Sunrise beach volley tour” naziv je dobio po svim dosadašnjim firmama koje imamo - Sunrise caffe bar, Sunrise night club, Sunrise radio Bijeljina, a od ovog ljeta i Sunrise beach bar. Želimo da brendiramo “Sunrise ” kao ideju koja želi da napravi razliku na svakom poslovnom polju kojim se bavimo i koja će se, nadamo se, širiti”, rekao je za portal Bojan Novokmet, direktor “Management event box” koja je organizator turnira.


Ovog ljeta, turnir odbojke biće organizovan u Trebinju, Gacku, Bijeljini, Brčkom i Gradišci.


“Zamišljeno je da u svakom gradu turnir bude organizovan na visokom nivou i da bude međunarodnog karaktera. Dogovorili smo dolazak ekipa iz Crne Gore, Srbije i, naravno, dolazak naših BiH ekipa. Moramo se zahvaliti svim ljudima koji su pomogli u organizaciji našeg projekta. Mnogo je onih koji su nam pomogli i ne bih volio da nekoga ne pomenem, ali bih, za organizaciju trebinjskog i gatačkog turnira, volio da izdvojim gospodina Mirka Ćurića gradonačelnika Trebinja, gospodina Ognjena Milinkovića načelnika Gacka i generalnog direktora ERS Luku Petrovića koji je Elektroprivredu svrstao u red zlatnih sponzora našeg turnira”, istakao je Novokmet.


On je izrazio očekivanje da će odziv ekipa biti odličan i dodao da već sada imaju 15-ak ekipa prijavljenih za svaki od turnira.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: