Plivači KVS „Leotar“ osvojili sedam medalja u Banja Luci | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Plivači KVS „Leotar“ osvojili sedam medalja u Banja Luci

Izvor: HERCEG RTV | Datum:28.06.2021.

U organizaciji plivačkog kluba „Borac“ u Banjaluci se za vikend održalo takmičenje pod nazivom "Borac Telegroup Grand Challenge" na kojem su plivači Kluba vodenih sportova "Leotar" ostvarili zapažene rezultate osvojivši ukupno sedam medalja od čega tri srebrene i četiri bronzane.

Helena Lakić i ovaj put je potvrdila svoj talenat sa četiri medalje, dvije srebrene na 100m leđno i 200m leđno, dok je dvije  bronzane medalje osvojila na 50m delfin i 50m leđno u kategoriji 15-16. godina.

Ponovo uspješna je bila i Tedora Kraljević osvojivši bronzanu medalju na 400m slobodno takođe u kategoriji 15-16. godina.

Takođe treba istaći lične rekorde, u svojim disciplinama, svih mladih plivača KVS Leotar, ulazak  u finalne trkama sa starijim plivačima, a posebno prve medalje na međunarodnim takmičenjima, Igora Kundačine  i Ognjena Ćurića. Igor je osvojio srebrenu medalju u diciplini 100m leđno u kategoriji 13-14. godina, dok je Ognjen osvojio bronzanu medalju na 100m leđno u kategoriji 13-14. godina.

Na takmičenju su učestvovali klubovi iz Srbije, Crne Gore, Kanade, Estonije, Gane, Grčke, Irana, Slovenije, Švedske, Tunisa, Federacije Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: