PIONIRSKO Prvenstvo Republike Srpske u vazdušnom oružju, medalje za OSK Leotar | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

PIONIRSKO Prvenstvo Republike Srpske u vazdušnom oružju, medalje za OSK Leotar

Izvor: Info služba OSK Leotar | Datum:06.07.2021.

Protekolog vikenda u Bijeljini  je  održano  PIONIRSKO   Prvenstvo Republike Srpske u vazdušnom oružju za 2021 godinu - domaći program u pionirskoj konkurenciji. Najbolji Strelci Omladinskog streljačkog kluba Leotar u disciplini vazdušna puška okitili su se sa srebrenom   medaljom u ekipnoj konkurenciji. Ekipa na pušci ( Andrić, Salata i Kraljević ) sa upucanih 482 kruga zauzela je drugo mjesto u ekipnoj konkurenciji. Prvoplasirani SK Geofon je upucao 486 krugova, dok je trećeplasirana bila Nevesinjska ekipa sa 480 krugova.


U pojedinačnoj konkurenciji  Milan Andrić   u disciplini vazdušna puška zauzeo je četvrto mjesto sa 164 kruga, Miljan Salata treće mjesto sa 162 kruga , dok je Aleksandar Kraljević upucao 156  krugova što je bilo dovoljno za 7 mjesto.


Na Prvenstvu Republike Srpske nastupilo je sedam klubova u domaćem programu. 


„ Ovo je još jedna od naših veoma uspješnih sezona jer smo na Prvenstvu Republike Srpske uspjeli osvojiti srebrenu medalju. Ispred nas je samo bio SK Geofon iz Teslića i to samo za 4 kruga“, izjavio je Milan Andrić jedan od najmlađih strelaca OSK Leotara.


Prvenstvo je održano u renoviranoj sportskoj streljani u Bijeljini uz prisustvo predsjednika Streljačkog Saveza Republike Srpske Ljubomira Borovčanina sa svojim saradnicima.


Pokrovitelj nastupa na Prvenstvu Republike Srpske – Grad Trebinje .


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: