Počelo postavljanje novih stolica na stadionu Police | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Počelo postavljanje novih stolica na stadionu Police

Izvor: Hercegovina press | Datum:10.07.2021.

Radnici JU „Trebinjesport“ počeli sa postavljanjem novih stolica na stadionu Police.


Najzaslužniji što će Police zasjati u novom ruhu su navijači beogradskih vječitih rivala – Udruženje navijača Partizana i Crvene zvezde iz Trebinja, zajedno sa direktorom „Centra za socijalni rad“ Aleksandrom Koprivicom i „Forumom mladih“ iz Trebinja pokrenuli su projekat i svome gradu i klubu obezbijedili 4.500 novih stadionskih stolica.

Stolice su u Trebinje stigle iz Španije od proizvođača Euro Seating International, čije se stolice nalaze na stadionima u Madridu, Bilbau, Sevilji, Atini, Genku, Mariboru, Čileu, Meksiku, Kataru, UAE…
Radi se o sjedalicama visokog kvaliteta, koje su otpornije na loše vremeske uslove.
Podsjećamo, prethodne stolice su postavljene 2003. godine u sklopu renoviranja stadiona kako bi ispunio uslove za odigravanje kvalifikacije za Ligu šampiona.

Osim postavljanja stolica, do prve utakmice u Trebinju biće izvršena sanacija tribina iznad svlačionica, kako bi se riješio problem prokišnjavanja, asfaltiranje trotoara do istočne tribine, proširenje novinarske lože i drugi brojni drugi sitni radovi.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: