Ekipa HRUPJELA pobjednik 64. Olimpijade | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Ekipa HRUPJELA pobjednik 64. Olimpijade

Izvor: Radio Trebinje | Datum:07.08.2021.

Ekipa „Hrupjela“ pobjednik je 64. Olimpijade u malom fudbalu „Trebinje 2021“.

Oni su večeras u finalu tradicionalnog kvartovskog takmičanja slavili protiv branilaca titule sa prethodne Olimpijade – ekipe „Gorice“ rezultatom 3:0.

 

Golove za „Hrupjela“ postigli su Miljan Vico, golman Dušan Berak i Vidomir Milojević.

Na završnoj večeri Olimpijade stadion malih sportova „Aleksandar Masleša“ bio je ispunjen do posljednjeg mjesta, a navijači dva rivala, grlom i dlanovima, sve vrijeme pravili su atmosferu dostojnu finala.

 

 

 

Pobjednicima je uz trajni i prelazni pehar Olimpijade pripala i novčana nagrada u iznosu od 3.000 KM, a drugoplasiranom timu „Gorice“ 1.500 KM.

 

 

Treće mjesto i nagradu od 600 KM osvojila je ekipa „Mokrih dolova“, koja je u utješnom finalu slavila protiv „Gornjih Hrupjela“ rezultatom 3:2.

Nagrade najboljima uručio je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, u ime pokrovitelja Olimpijade Grada Trebinja.

 

 

Za najboljeg igrača Olimpijade proglašen je Vidomir Milojević iz ekipe „Hrupjela“, najbolji golman je njegov saigrač Dušan Berak, priznanje najboljeg strijelca pripalo je Novu Miloševiću iz „Gornjih Hrupjela“, a najperspektivniji igrač Olimpijade je David Čolović iz „Gorice“.

Završena je i Olimpijada za mlađe uzrasne kategorije – u konkurenciji kadeta najbolja je bila ekipa „Gorice“, dok su na turnirima za pionire i pretpionire slavile ekipe „Tine“.

Organizator tradicionalnog kvartovskog takmičenja u malom fudbalu je JU „Trebinjesport“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: